Saltar Navegación

Borsa de Barcelona

La Borsa de Barcelona, amb més d’un segle d’existència, continua sent una de les principals borses europees. Oficialment va ser creada el 1915. La Borsa de Barcelona continua esforçant-se por oferir la màxima qualitat i varietat de serveis als seus clients. Com a borsa de la comunitat de Catalunya, la Borsa de Barcelona considera que la promoció i el desenvolupament d’aquesta zona d’España és la seva principal prioritat.

Amb un enfocament principal a las PIMES com a motor econòmic de la regió (més del 95% de les empreses), la Borsa de Barcelona avarca sectors clau com el turisme, la indústria, la salut i farma, les energies verdes i Fintech, proporcionant-les assessorament i recolzament constant en l’admissió a cotització dels seus valors a la Borsa o a “BME Growth”.

La Borsa de Barcelona és conscient de tot això i de la necessitat de facilitar l’accés al finançament de les empreses actuals i futures, perquè puguin competir en els mercats nacionals i internacionals.

Esdeveniments

22 de febrer

Els mercats financers: Portes obertes per al creixement empresarial

Descobreix com recolzar-se en els mercats financers per créixer de la mà de grans institucions, intermediaris i representants de companyies cotitzades catalanes.

Borsa de Barcelona

Els orígens de la Borsa de Barcelona es remunten a l’Edat Mitjana amb l’aparició de les Llotges de mercaderies, quan a Catalunya es produeix la Revolució Comercial.... Si vols saber més, visita la Borsa de Barcelona!